Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

duminică, 24 octombrie 2010

Set "Love's Locked Secrets"

Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

(clic pe poza pentru marire)

Colierul este format dintr-o rama metalica pe care a "rasarit" un trandafir (din rasina). Frunzele trandafirului sunt si ele prezente langa cheia menita sa deschida ale iubirii secrete. Un lacatel invecinat cu cateva "charm-drops-uri" si margelute rosii asteapta sa se foloseasca cheia potrivita pentru a deschide portile dragostei. Pendantul este prins pe un snur de organza de un rosu pasional, avand, de asemenea, elemente metalice antichizate.

Cerceii au la baza doua elemente metalice filigranate, cu o pietricica rosie in mijlocul unei spirale. Pe aceste elemente sunt prinse niste "charm-drops-uri" si margelute rosii, la fel ca si la colier.

Pret set: 25 Lei. VANDUT (Daca doriti ceva asemanator folositi formularul de la Contact pentru a-mi scrie si vom stabili ulterior detaliile)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.