Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

duminică, 24 octombrie 2010

Set "Time of the Lizard"

Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 (clic pe poza pentru marire)

Colierul are trei piese "cu greutate": soparla, ceasul si masca, toate trei fiind incarcate cu semnificatii. Soparla reprezinta, de fapt, trecerea timpului, care parca se taraste neauzit si prea repede pentru a fi "prins" de oameni. Ceasul vine sa intareasca aceasta impresie - este ora trei jumatate, deci e trecut de ora "sfanta", e tarziu. Masca semnifica omenirea - fiintele acelea ciudate care chiar si in vremurile cele tarzii se ascund de dupa masti: masti ale indiferentei.

Cerceii parca arata ca ceva lipseste lumii: o a treia parte a unei treimi. Soparla reprezinta timpul iar frunza reprezinta natura, insa lipseste dragostea, astfel incat zeitatea nu e implinita. Pret set: 30 Lei.UPDATE: Vandut. Daca doriti ceva asemanator va rog sa imi scrieti folosind formularul de la Contact.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.