Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

miercuri, 23 februarie 2011

Marea demascare: MARTISOR

Astazi este ziua in care are loc marea demascare. Ziua in care dezvaluim misterul imaginilor negre cu patratele colorate, imagini cu care v-am "bombardat" pe blog, pe Twitter si pe FaceBook. Ziua in care descifram mesajele criptice care au insotit respectivele imagini.

Photobucket

Va prezint, asadar, campania "Ce sa fie?" - e "Martisor, facut de mana!"


A inceput martea trecuta, pe 15 februarie, si a durat exact opt zile. Adica exact atat cat ne ia sa numaram literele care compun cuvantul MARTISOR. Si, daca ati fost atenti pe parcursul acestei campanii, ati observat ca in fiecare zi v-am lasat cate un mesaj criptic, cateva cuvinte cheie: MIRARE, ABILITATE, RABDARE, TENTATIE, ILUMINARE, SCLIPIRE, OGLINDA, REALIZARE. Adica:


M  I R A R E, 
A  B I L I T A T E, 
R  A B D A R E, 
T  E N T A T I E, 
I  L U M I N A R E, 
S  C L I P I R E, 
O  G L I N D A, 
R  E A L I Z A R E

Pe parcursul acestor zile ne-am jucat cu imagini, cu culori si cu cuvinte. Pe parcusrul celor trei zile de festival ne vom juca invatand impreuna sa construim martisoare, cercei, inele, brose, coliere - adica tot ceea ce tine de domeniul bijuteriilor handmade. Veti putea, de asemenea, admira si cumpara produse ale tinerilor artisti handmade aradeni. Va astept cu drag la Armonia Center, de vineri pana duminica, de la 10 dimineata la opt seara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.