Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

vineri, 15 aprilie 2011

Set bijuterii unisex - Geometry

 

Setul "Geometry" este potrivit atat pentru barbati cat si pentru femei, adica pentru oricine doreste sa fie diferit si sa iasa in evidenta. Este format din medalion prins pe lant simplu si bratara. Atat bratara cat si colierul au aceeasi piesa centrala - un dreptunghi metalic cu model geometric. Bratara este confectionata dintr-o fasie de piele naturala neagra de 3.5cm latime si lungime reglabila (merge si la incheieturi putin mai groase). Medalionul este format dintr-un dreptunghi de piele naturala neagra pe care e aplicat dreptunghiul metalic ce constituie piesa centrala a setului.

Pret set: 45 lei. Pret bucata: 25 lei.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.