Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

marți, 6 decembrie 2011

Duel creativ pentru pasionatii de handmade

Nu am apucat sa va povestesc despre duelul artistilor Crafty, nu-i asa?

Ei bine, duelul artistilor este o modalitate inedita de promovare a creatorilor de frumos. Este o competitie sportiva si prieteneasca, menita sa promoveze artistii prezenti pe Crafty.ro. Este mai mult decat o competitie, este o modalitate de auto-depasire, de trecere a limitelor proprii, intrucat fiecare artist aflat in duel va lupta sa fie cat mai creativ cu putinta.

Spre deosebire de alte concursuri pentru artistii handmade, unde se pot inscrie mai multi competitori, in duel concureaza doar doi artisti in acelasi timp. Ei sunt cei care stabilesc provocarile pentru partenerul de duel, dupa care au la dispozitie o saptamana pentru a se pregati de duelul final. La duelul final toata lumea castiga. Cei doi parteneri de duel au parte de promovare si de o vizbilitate ridicata pe Crafty. Castigatorul duelului (ales prin vot) primeste cadou 1 luna de cont premium gratuit. Ceilalti, votantii, se delecteaza cu frumoasele creatii rezultate in urma duelului. It's a win-win situation!

Deja prima pereche de duelisti si-a prezentat lucrarile si asteapta votul vostru. La acest prim duel au ridicat manusa Dacian-Moon si RockTime, iar creatiile lor au avut teme deosebit de interesante: Zbor si Phoenix. Votul este deschis pana Duminica, 11 Decembrie, ora 00:00.


Intre timp se pregateste o noua echipa pentru duel: Andrea.Z Style versus Giginele. Se anunta de pe acum un duel interesant, de sezon, intrucat fetele deja si-au expus provocarile: "Bucura-te de iarna!" si "Steaua sus rasare". Sa le uram succes!

Daca nu ati facut-o inca, puteti sa va inscrieti la duel aici.

3 comentarii:

dia spunea...

bafta tuturor participantilor la turnir!

Oltea Diaconescu spunea...

Cine poate vota si unde?

FB Ronnie spunea...

Oricine poate vota. Aici: http://www.crafty.ro/duel/1-rocktime-vs-dacian-moon

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.