Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

miercuri, 29 februarie 2012

Noutati, targuri si Etsy

Salutare

Am fost atat de ocupata in ultima vreme incat nu am avut timp sa mai scriu pe blog. Am avut doua targuri de handmade in Februarie si acum avem un al treilea targ care va tine pana in data de 8 Martie inclusiv, la Galleria Mall Arad.

Intre timp ne-am deschis magazin pe Etsy.com. Etsy e cea mai mare si cea mai cunoscuta platforma de vanzari de produse handmade, furnituri si vintage din lume, un loc unde se intalnesc mii de creatori de handmade din zeci de tari, cei mai multi provenind din SUA.

Acesta este magazinul FB Ronnie pe Etsy !

Daca va plac produsele marca FB Ronnie, Camell WireWorks si ZumiElla vizitati si magazinul online din Romania dar si magazinul de pe Esty. Produsele de pe Etsy nu se vor regasi si in magazinul din Romania!

1 comentarii:

Sandra spunea...

O idee interesanta Etsy! Multumim! Si spor!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.