Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

joi, 10 mai 2012

Parteneriat FB Ronnie Handmade si Cheque Dejeuner

 
Beneficiati de 10% reducere in magazinul online fbronnie.ro

Clubul Cheque Dejeuner Romania este oferit tuturor clientilor, beneficiarilor de tichete si partenerilor ca o recunoastere a valorilor in care grupul Cheque Dejuner crede cu tarie: respectul fata de client, promovarea unor parteneriate reciproc avantajoase, oferirea de solutii inovatoare adaptate nevoilor clientilor nostri.
Prin sistemul Clubului CDR poti beneficia de reduceri online materializate in oferte avantajoase si discounturi importante in diverse domenii: vestimentatie si accesorii, atat pentru adulti cat si pentru copii, mobila si bricolaj, restaurante, centre de infrumusetare, centre spa, cabinete veterinare, gradinite si after school, hoteluri, farmacii, florarii, agentii de turism, agentii imobiliare, cabinete si clinici medicale etc.

Cum puteti beneficia de reducere? Pentru a intra in Clubul CDR aveti nevoie de un cod de pe oricare din tichetele Cheque Dejeuner si de o adresă de e-mail validă.

Parteneriat: Incepand cu luna Aprilie 2012 FB Ronnie - Handmade este partener oficial Cheque Dejeuner.  FB Ronnie - Handmade ofera 10% reducere din pretul afisat in magazin pentru oricare dintre membri Clubului CDR. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta este necesar sa obtineti Voucherul de pe site-ul clubului CDR. Dupa ce ati obtinut Voucherul de reducere va asteptam cu drag in magazinul nostru pentru a va face cumparaturile.

Va asteptam cu drag!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.