Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

vineri, 18 martie 2011

Set colier si cercei "Viking Snake" de la Camell


Setul "Viking Snake" este realizat in tehnica "viking knit", o modalitate de impletire a sarmei care da rezultate spectaculoase. In acest set s-a folosit viking knit-ul cu patru bucle, impletit din sarma de cupru de 0.4mm. In interiorul lantisorului obtinut prin aceasta impletire au fost plasate perlute verzi de plastic. Capetele colierului si ale cerceilor au fost realizate din conuri de sarma. In plus, lantisorul de la colier este de asemenea deosebit, fiind format din zale in forma de '8', foarte finute.

Lungimea colierului este variabila, putand fi prins fie la baza gatului fie atarnat catre piept. Cerceii au lungimea de 7 cm cu tot cu tortite.

Pret set: 30 lei

 
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.