Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

duminică, 13 martie 2011

Set de bijuterii "Abiogenesis"


Setul de bijuterii "Abiogenesis" este format din trei piese: colier, cercei si inel. Este ceva total deosebit fata de ce am incercat pana acum, deoarece am combinat niste materiale pe care altfel nu le prea vedea  impreuna: metalul, lemnul si puful unei blanite. 

In stiintele naturale, termenul de "abiogenesis" (sau biopoesis) se refera la studiul modului in care viata biologica se dezvolta din materia anorganica, prin mijlocirea unor procese naturale, sau metoda prin care ia nastere viata pe Terra. In timp ce construiam acest set ma gandeam exact la acel proces, chiar daca nu stiam neaparat cum se numeste. De ce am ales acest termen? Deoarece oarecum combinatia de materiale ma duce cu gandul acolo, catre inceputuri, catre natural.

Pret set: 50 lei.

2 comentarii:

Cristina spunea...

Buna sunt Cristina, tot din Arad, si imi place si mie sa mesteresc tot felul de lucruri. As vrea sa te intreb: ca sa vinzi produsele pe blog sau la targuri trebuie sa ai pf? Multumesc de raspuns

Cristina spunea...

Multumesc mult de raspuns.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.