Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

duminică, 17 iulie 2011

Colier steampunk - Traveler's Way


Acesta este colierul calatorului. Are menirea de a ne aminti ca atunci cand pornim la drum trebuie sa nu uitam unele lucruri foarte importante: un prieten (catelul), pantofi de schimb, pofta de a cutreiera cararile (talpa) si de a vedea locuri multe si frumoase (randunica). Si sa nu uitam ca intotdeauna avem cu noi un ingeras protector. Sa ne facem asadar curaj si sa pornim la drum.

Medalionul este realizat dintr-un capac de ceas de buzunar in care am lipit o harta antique. Peste harta am dat cu un strat de rasina iar in rasina am prins cateva rotite dintate si o randunica in zbor.

Baza colierului este realizata din cristale de sticla, elemente metalice argintii, margelute de nisip si charm-uri de diferite forme.

Pret: 35 lei. Achizitionati din Magazin.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.