Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

luni, 25 iulie 2011

Pandantiv steampunk unisex - Verne GF-139C


'Verne GF-139C' este un 'ordinateur' din generatia 1900, cu doua baterii (rosie si albastra), sunet mono si antena cu posibilitatea de emisie-receptie a undelor radio. Are ecran mare si tastatura usor de folosit. Este cu cateva generatii mai nou decat primul 'Nautilus', ordinateur-ul capitanului Nemo. Imaginati-va cum ar fi...ca acest dispozitiv sa functioneze in realitate.

Pandantivul este un tribut pentru marele povestitor Jules Verne (1828-1905), considerat un fel de 'parinte' al curentului steampunk, cu siguranta un precursor al acestuia. Am 'furat' ideea in primul rand de la Jules Verne, de la ideile lui si scrierile science-fiction, dar si dintr-un joc pe care l-am jucat recent (joc inspirat tot dupa Jules Verne), Return to Mysterious Island.

Baza pandantivului este din lemn de salcie, slefuit si lacuit si are dimensiunile 7x4.5cm. Pe aceasta baza am aplicat cateva piese electronice si un mini-ecran cu cristale lichide. Pandantul este prins pe o baza simpla de faux suede negru.

Unicat!

Pret: 50 lei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.