Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

sâmbătă, 18 februarie 2012

Atelierul de Martisoare - pregatiri pentru targ

Se apropie 1 Martie. Martisoarele deja au invadat strazile si pietele. Ce de culori...ce de forme...vestesc primavara...

Si cum tot de apropie Targul de Martisoare si Cadouri Handmade, la care vom participa si noi si la care va astept am cu drag, m-am apucat serios de lucru. Va prezint, asadar, Atelierul de Martisoare FB Ronnie 2012:


Momentan sunt la partea de martisoare pictate manual, in culori acrilice. Cu aceasta ocazie mi-am redescoperit pasiunea pentru pictura. Bazele pe care pictez sunt diverse feliute de lemn si chipsuri de fimo taiate in forma ovala. Lemnele sunt visin, brad si salcie, in diferitele lor forme naturale, slefuite. Culorile cu care lucrez sunt acrilice, diverse sortimente si branduri: sidefate, metalice, mate, lucioase, Pentart, Maimeri etc. Am patru pensule (favoritele mele) cu par artificial, excelente pentru acrilice, marimile 0, 2, 4 si 6.

Saptamana trecuta, la birou, in timp ce mai faceam una-alta, imi schitam si ideile pentru martisoare:


Ma rog, schema e doar orientativa. Ca intotdeauna :-)

Iata si cateva dintre martisoarele pictate pana acum:


Si cateva detalii:






Dupa ce voi termina cu pictatul martisoarelor am sa le dau cate o gaura cu ajutorul Dremmel-ului si apoi le leg snuruletul alb-rosu si le capsez pe carton. Si gata. :-)


Cam atat din Atelierul de Martisoare. Va astept la targ pentru a le vedea pe viu, in weekendul 25-26 Februarie la Centrul Comercial Armonia Arad si apoi din 28 Februarie pana in 8 Martie inclusiv la Targul de Martisor de la Galleria Mall Arad.

5 comentarii:

dia spunea...

felicitari pt martisoarele originale si foarte frumoase!

FB Ronnie spunea...

Multumesc frumos, Adnia.

roxana laptopnews spunea...

foarte frumoase martisoare!
Succes la targ. :)

Casti de copiat spunea...

Lucru manual ca la gradinita,si daca poti transforma totul si intr-o afacere profitabila,de ce nu.:D

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.