Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

marți, 17 mai 2011

Bratara scorpion - Camell WireWorks


Scorpion Bracelet - este bratara de la Camell WireWorks al carei mod de confectionare vi l-am prezentat acum cateva zile (tutorial bratara) pe acest blog. Acum e randul sa va prezint bratara in sine, prin cateva fotografii.

Construita din sarma de cupru emailat, bratara-scorpion este prima incercare de acest gen, complet noua ca si concept. Este, de asemenea, o bratara-statement, conceputa pentru persoane indraznete, care nu sunt deranjate de privirile mirate ale celorlalti.

Bratara poate fi realizata in mai multe marimi sau culori, sau chiar in combinatii de culori de sarma. Margelutele de lemn sunt puse pentru a acoperi capetele de sarma si a le impiedica sa zgarie pielea. La fel si margelutele de nisip tubulare de pe clestii si acul scorpionului. Ca o masura de siguranta in plus. Sistemul de inchidere al bratarii e simplu si usor de manevrat cu o singura mana.

Pret bratara: 35 lei.


1 comentarii:

Cata spunea...

Foarte interesanta :). Felicitari

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.