Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

luni, 2 mai 2011

Colier mixed-media - Ode to summer


Am creat acest colier pe care l-am numit "Ode to Summer" intr-un stil complet diferit de ceea ce am facut pana acum. Am combinat margele de nisip cu lant, cu snururi de organza, cu nasturi si floricele din material textil. Mai intai am impletit un snur mai grosut din trei snururi diferit colorate de organza. Apoi am insirat un sirag de margele de nisip verzi si unul portocaliu. Pe acestea le-am rasucit in jurul snurului de organza. Apoi am cusut pe snurul de organza cele trei floricele din material textil, pe care le-am prins cu ajutorul a trei nasturi cu aspect antichizat. La sfarsit am prins pandantivul cu lant auriu. Lantul l-am rasucit de asemenea peste snurul deja obtinut - astfel ca a iesit acest colier asimetric si greu de incadrat intr-o categorie: eu as zice ca e un mixed-media. Despre metoda si/sau tehnica nu pot sa zic nimic, atat doar ca am avut culorile verii in suflet atunci cand am lucrat la colier. De aceea am si inchinat aceasta bijuterie verii, pe care o iubesc si o astept cu nerabdare.

Colierul a fost creat special pentru concursul "Mix Media" organizat pe forumul CDB, si a ajuns printre finalisti.

Pret: 30 lei


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.