Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

sâmbătă, 28 mai 2011

Prima zi a Festivalului de artizanat "I MADE THIS !"Ieri s-a dat startul la Festivalul de manufacturi si artizanat "I MADE THIS !" de la Armonia Center Arad. Perioada de desfasurare a fesivalului coincide cu sarbatorirea a trei ani de la infiintarea centrului comercial Armonia si, in ciuda caldurii, oamenii au venit cu mic cu mare sa fie alaturi de noi. Ieri au fost si extragerile pentru unele dintre premiile oferite de centrul Armonia: Dacia Logan, sesiunea de cumparaturi de 300 de euro si excursia in Spania. A fost si concertul Catalin Crisan.


Festivalul de handmade ''I Made This" este deja la a parta editie. Aceasta editie se desfasoara in interiorul centrului comercial, pe culoar, de-o parte si de alta a intrarii principale. Expozantii sunt multi si diversi, veniti si din alte judete la Arad. Daca veniti veti avea ocazia sa admirati cateva creatii extraordinare. Grabiti-va, mai sunt doua zile de festival. Iata cativa dintre expozanti:


A cantat pentru noi Catalin Crisan, ale carui piese au incantat multimea:
Multumim WWMP (Gabi Gorgan) si Patriciei Tulcan, organizatorii targului de handmade "I Made This!"


Ne gasiti astazi si maine la Armonia Center, intre orele 11:00 si 21:00. Sambata seara v-a fi concert Fly Project si se vor extrage alte premii: Dacia Duster, excursia in Creta si o noua sesiune de cumparaturi de 300 de euro. Duminica ne va canta nimeni altul decat Aurel Tamas. In plus, duminica seara se vor extrage ultimele premii de la Armonia Center: Dacia Sandero, excursia in Turcia si, bineinteles, sesiunea de cumparaturi de 300 de euro.

Va asteptam cu drag !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.