Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

joi, 20 octombrie 2011

Mai sunt doar cateva zile !!!

Acum aproximativ o luna anuntam intr-un post ca FB Ronnie - Handmade sarbatoreste 1 anisor. Cu aceeasi ocazie anuntam deschiderea unei "luni a surprizelor" la prima noastra aniversare. Luna surprizelor v-a adus, printre altele, concursuri, articole despre handmade, ultimele creatii FB Ronnie si v-a provocat la steampunkereala - un concurs avand ca tema Steampunkul.

Nu uitati ca inca mai aveti timp sa va inscrieti la o tombola-tragere la sorti prin postarea unui simplu comentariu la acest articol. Premiul consta intr-un set de bijuterii marca FB Ronnie sau Camell WireWorks.

De asemenea, nu uitati ca pana duminica (23 octombrie) la ora 0:00 mai aveti timp sa va inscrieti creatiile steampunk in concurs. Vor fi alese doua creatii castigatoare, unul prin tragere la sorti si unul-cel mai votat. Premiile constau intr-un seturi de bijuterii marca FB Ronnie sau Camell WireWorks sau materiale pentru margelit. Sa nu ii uitam pe cei care voteaza aceste creatii, caci si ei au parte de un premiu ales prin tragere la sorti. Mai multe detalii despre concurs aici.

Albumul cu creatiile inscrise pana acum in concurs se gaseste aici.

Va astept cu drag sa va inscrieti pentru concurs si pentru tragerea la sorti. Mult succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.