Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

marți, 29 noiembrie 2011

Anul Dragonului de Apa - 1212 - Draco


Anul Dragonului de Apa
incepe la 23 ianuarie 2012 si se termina la 9 februarie 2013.

In genere, totusi, anul Dragonului de apa (1992, 1952, si 2012) este remarcabil prin calm, inteligenta vizionara si echilibru intre intuitie si logica.

In anul Dragonului se initiaza proiecte si actiuni spectaculoase, indraznete, uneori excentrice sau implicand riscuri insuficient cantarite. Se iau decizii rapide, uneori suprinzatoare, cu efecte greu de anticipat, dar cu sanse mari de reusita. Anul Dragonului este un an al curajului, al inspiratiei de moment.

Spre deosebire de infricosatorii dragoni sau balauri din mitologia occidentala, celestul dragon chinezesc simbolizeaza o mare si binevoitoare putere. Dragonul este o creatura straveche, maiestuoasa si inteligenta, iar anii guvernati de el sunt considerati a fi norocosi mai ales pentru noi afaceri, casatorii sau copii. Anii Dragonului tind sa deschida noi oportunitati economice atat indivizilor cat si lumii ca intreg.

E o perioada buna pentru cei care vor se se descatuseze, sa iasa din anonimat, sa lupte cu propriile temeri si inhibitii. E un an in care nu vom suporta usor rutina, nici banalul, nici monotonia, de aceea avem nevoie permanent de ceva nou si atractiv la orizont. Daca nu ni se ofera mereu provocari, le vom cauta singuri, dar trebuie sa le alegem cu cap, nu sa ne aventuram nebuneste sau orbeste spre perspective periculoase, deoarece este si un an al gesturilor riscante!

Intr-un an de APA trebuie sa punem in prim plan trasaturi precum: blandete, sensibilitate, receptivitate, bunatate, maleabilitate, intelegere, compasiune, dragoste, deschidere sufleteasca.

Intr-un an DRAGON trebuie sa avem curaj de a actiona, de a incepe, de a porni lucruri noi, sa ne canalizam corect energiile, sa evitam disputele periculoase si riscurile, nervii si graba.

Cei mai favorizati in 2012 sunt persoanele nascute sub semnul Dragonului (nascuti in anii 1904, 1905, 1916, 1917, 1928, 1929, 1940, 1941, 1952, 1953, 1964, 1965, 1976, 1977, 1988, 1989, 2000, 2001, 2012). Pentru aceste persoane, anul reprezinta o perioada plina de aspecte pozitive. Nativii Dragon vor fi foarte optimisti si increzatori in fortele proprii.

Persoanele nascute in Anul Dragonului sunt fiinte inclinate catre inovatie si antreprenoriat, curajoase si pline de pasiune. Dintre toate semnele horoscopului chinezesc, nativii din semnul Dragonului sunt vazuti ca spirite libere, pentru care libertatea de manifestare este vitala. Persoanele din acest semn sunt energice, ambitioase, cu idei marete, lipsite de teama si cu foarte mare incredere in fortele proprii.

Nu pot sa inchei decat intr-o nota optimista, aducandu-va aminte ca, mai presus de toate, Dragonul de apa este considerat a fi cel mai in masura semn zodiacal capabil a darui cele cinci binecuvantari supreme din traditia chinezeasca : armonia, virtutea , prosperitatea , implinirea si longevitatea. Fie ca toate acestea sa va insoteasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.