Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

duminică, 6 noiembrie 2011

Targ de antichitati si handmade la Oradea

Ieri, 5 Noiembrie, am participat la Targul de antichitati si handmade de la Oradea, desfasurat in Era Shopping Center. 

Un targ de o zi, care a beneficiat de o participare numeroasa de artisti handmade si de comercianti de antichitati. Un targ bine primit de catre oradeni, care au venit in numar destul de mare sa admire bijuteriile, statuetele, tablourile si feluritele decoratiuni care se ravarsau pe coridorul din fata magazinului Carrefour. Primul meu targ in afara Aradului si unul de care sunt foarte incantata - un eveniment la care sper sa particip lunar de acum inainte. Caci, da, este adevarat, targul se va organiza lunar, urmatorul eveniment fiind propus undeva in preajma Sfantului Nicolae (am sa va tin la curent cum aflu ceva sigur).
Participantii de la sectiunea handmade ne-au incantat privirea cu multe-multe bijuterii confectionate in felurite stiluri, albume foto si felicitari, origami, pernute, posete, tablouri in tehnica servetelului, genti de piele cusute manual, sapunuri naturale etc. O parte din echipa aradeana de la I Made This a reprezentat orasul nostru: Ady, Nicoleta si FB Ronnie. Ne-am intalnit cu neobosita si minunata Ana si am facut cunostinta cu multi artisti oradeni (imi cer scuze ca nu ii mentionez pe toti si sper sa ne intalnim si la editia viitoare). Ne-am revazut si cu Noemi si Andreea, participante la targurile I Made This din Arad.

Cateva poze cu artistii handmade:





















Despre sectiunea de antichitati pot sa va spun doar ca a fost foarte apreciata de vizitatori, acestia roind in jurul standurilor cu statuete, cesuri, monede vechi, timbre, decoratiuni si cate si mai cate altele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.