Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

miercuri, 23 noiembrie 2011

Crafty vine tare din urma

Daca sunteti implicat in comunitatea handmade sigur nu v-a scapat scandalul declansat de Breslo cu noua politica de taxe. Probabil v-ati indignat la fel de mult ca si mine vazand cum oamenii care au pus umarul la comunitatea Breslo sunt tratati cu un dispret si o nesimtire dincolo de orice limite. Si poate, la fel ca si mine, ati incercat sa gasiti alternative pentru a va desface produsele pe o alta platforma de vanzari.

Ei bine, Crafty ne-a venit in intampinare cu bratele deschise, oferindu-ne o alternativa viabila. O comunitate vibranta si colorata, cu mult bun simt si in continua dezvoltare. Si, cel mai important: o deosebita atentie a echipei Crafty fata de noi, creatorii de handmade, dar si fata de clientii nostrii. O comunitate in care tonul discutiilor este unul cald, calm, in care echipa Crafty este foarte prezenta si activa si unde se pune accent pe respectul reciproc.

Mai mult, Crafty ne-a facut un minunat cadou: Trei luni de Cont premium gratuit !!! Ce inseamna Cont premium? Inseamna numar nelimitat de produse in magazin, prioritate la aprobarea produselor si o mai buna vizibilitate a artistului. O excelenta oportunitate pentru toti creatorii de handmade (grabiti-va sa profitati de aceasta oferta pana la 1 Decembrie).

Dar asta nu e totul. Crafty a lansat aplicatia MyCrafty, oferindu-ne posibilitatea de a afisa produsele din magazin pe pagina noastra de Facebook. Am si instalat deja aplicatia si pot sa va spun ca functioneaza excelent.


Ma bucur ca exista My Crafty deoarece in felul acesta nu mai sunt nevoita sa fac aceeasi munca de doua ori - respectiv incarcatul fotografiilor cu cele mai recente produse. Este suficient sa imi actualizez produsele in magazinul de pe Crafty si ele vor aparea automat si in pagina mea de Facebook. Practic, nu?

Si acum, o mica dezvaluire: Crafty va pregateste mari surprize si pe viitor. Isi doreste sa adune in jur o comunitate implicata, efervescenta, dinamica si, mai ales, fericita. Deocamdata pot sa va spun doar ca vi se pregateste o competitie interesanta si cu potential de promovare pentru toti creatorii de handmade. Vor exista mai multe articole informative pe blog, interviuri cu artisti, tutoriale si multe alte surprize.

Si daca nu v-am convins pana acum de avantajele pe care ni le ofera Crafty, poate cele spuse mai departe va vor ajuta sa luati o decizie: In Romania suntem mult prea obisnuiti sa tacem si sa ne resemnam atunci cand suntem nedreptatiti. Platim un serviciu, vedem ca acest serviciu are multe neajunsuri, dar nu ne revoltam. Aceasta este o atitudine daunatoare pentru noi toti. Pentru ca daca vom continua sa tacem si sa ne resemnam vom continua sa primim servicii de proasta calitate si vom contribui la crearea acestui cerc vicios. De ce sa nu taxam atitudinea nepotrivita? In acest fel ne asiguram pe viitor servicii de mai buna calitate. E in avantajul nostru. (Da, ma refer la Breslo)

13 comentarii:

Camelia Handmade spunea...

Ce bine arata aplicatia pe facebook! Sper sa am timp in seara asta sa instalez si eu...:)

FB Ronnie spunea...

Si mie mi se pare foarte avantajoasa.

Nicoleta T. spunea...

Bine punctat! :)

Pe Breslo eram client de cativa ani, dar magazinul l-am deschis acum o luna. Nu am beneficiat de luna gratuita pe motiv ca aceea se acorda doar conturilor noi, nu magazinelor noi, am achitat in avans pe 3 luni, dar cand am inceput sa intru pe forum am avut un soc cand am vazut atitudinea de "stapan de sclavi" a "d-lui Luigi"... iar asta pe langa multe alte neajunsuri de pe acea platforma...
Pe Breslo nu voi mai adauga vreun produs pana la expirarea celor 3 luni platite si nu m-as intoarce cu magazinul acolo nici daca s-ar renunta total la taxa.

SemyazaAngel spunea...

Excelent articol

FB Ronnie spunea...

Multumesc frumos.

Papadiile Ruxandrei spunea...

De acord cu cele scrise, bravo!

andrea.z spunea...

Frumos articol, foarte bine scris si bine punctat. Si eu mi-am pus in aplicare magazinul pe FB, si sunt incantata de aceasta aplicatie. Abia astept surprizele de pe Crafty. Asa se face treaba buna!!!

FB Ronnie spunea...

Ma bucur ca sunteti de acord cu faptul ca (virgula) Crafty merita atentia din ce in ce mai multor artisti handmade.

dia spunea...

si eu am instalat deja aplicatia...si merge perfect! nu aveam magazin pe breslo, si nici nu eram prea implicata in comunitatea asta, dar acum ma bucur ca nici n-am facut-o! pe cei de la crafty i-am descoperit din intamplare, insa sunt foarte multumita de intreaga platforma!
P.s. ma bucur, mai ales, ca n-ai ales si tu sa taci...si ai facut cunoscuta povestea asta tipic romaneasca!

FB Ronnie spunea...

Adnia, :-)
Faptul ca am ales sa fac publica 'povestea asta tipic romaneasca' mi-a adus si critici. Dar trec peste stiind ca au fost mult mai multi aceia care mi-au multumit pentru ca le-am atras atentia decat cei care m-au criticat.

Unknown spunea...

ma gandeam de mult sa plec de pe breslo desi sunt cu ai aproape de la inceput ,ca platforma s-ai dezvoltat repede pentru ei ,cu taxe si para taxe la fel ca statul roman ,cand lucrezi ceva si vrei a tii pretul accesibil la o masa mai mare de clienti ,desi subtiezi din manopera ta vine breslo si iti da in cap mai nou cu taxa Boost ,un fel de promovare in ghilimele,dar trebuie sa postezi 30 de produse intr-o zi ,cam la 0,25eurocenti pe produs

Unknown spunea...

nu mai vorbesc de aroganta cu care ne abordeaza pe noi clientii si tonul de sus ,asta e m-am saturat de ei !

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.