Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

joi, 22 septembrie 2011

Am aparut in Atelierul !

Revista Atelierul este poate singura revista despre handmade din Romania care apare si in print. Este, de altfel, si prima revista de handmade din Romania! In orice caz, in online, Atelierul si-a construit o imagine prin promovarea artistilor si produselor handmade, prin reportaje de la targuri, prin articolele cu sfaturi utile pentru cei care activeaza in domeniu dar si pentru toti cei interesati de fenomenul handmade in general, prin tutoriale si alte articole dragute si colorate.

Saptamana trecuta, pe 16 Septembrie, a aparut in Atelierul si interviul pe care mi l-a luat Gaby, intitulat: Revoltă, atitudine, visare sau steampunk-ul la el acasă. Va invit sa il lecturati.

Multumesc lui Gaby pentru ideea interviului si Revistei Atelierul ca a gazduit acest interviu in paginile ei, dandu-mi astfel oportunitatea de a-mi face cunoascuta munca.

1 comentarii:

adnia spunea...

bravo! felicitari! asta da realizare!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.