Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

vineri, 9 septembrie 2011

Bratara steampunk - Taxidermy

 
O bratara putin mai altfel decat am facut pana acum, deoarece am combinat mai multe medii: doua tipuri de piele naturala neagra, doua tipuri de dantele, cea neagra de bumbac si cea oliv din organza, un petec de blanita naturala plus multe elemente metalice specifice stilului steampunk: mecanism de ceas, , cupid, cheita, lant, rotite zimtate, toate cu aspect antichizat etc. si, ca sa dea putina culoare, un cristal rosu stralucitor. 


Am denumit bratara "Taxidermy" deoarece imi aduce aminte de camerele numite "taxydermy room" in care se tineau trofee si se prelucrau trofee, o activitate destul de apreciata in epoca victoriana.

Unicat.
Pret: 50 lei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.