Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

joi, 15 septembrie 2011

Colier romantic - Sea Foam - Spuma marii


Litoral ... lungi plimbari pe plaja dupa lasarea intunericului... spuma marii si stelele ce rasar din oglinda apei... o noapte de vara in care simti valurile spargandu-se la piciorele tale, in care - la lumina lunii - culegi o scoica si inima ti-e usoara ca un fulg...

Vara a trecut insa in sufletul nostru vrem sa pastram linistea si bucuria vacantei, sunetul marii si sentimentul ca suntem una cu natura. Iata de ce propun acest colier moale si pufos care sa ne mangaie cu amintirea trecutei vacante.

Baza colierului este confectionata din fire de lana moale si sclipitoare rasucite laolalta cu un sirag de margelute de nisip in culorile marii si margele mari de sticla. Pandantivul-scoica este prins cu o agatatoare de sarma wire-wrapped cu mergelute de nisip si un charm in forma de stea de mare. Pandantului i-am adaugat ca element inedit un calut de mare argintiu.

Pret: 30 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.