Recomandari

 • Love's Locked Secrets

  Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

 • Steampunk Attitude

  Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

 • Golden Summer of Egypt

  Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

 • Time of the Lizard

  Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

 • Time Voyager

  Bratara cu ceas in stil steampunk.

 • Alchemy

  Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

 • Broken Wings

  Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

duminică, 11 septembrie 2011

Festivalul "I Made This - Editia Elefant" - Prima etapa


Iata ca prima etapa a Festivalului de manufactura si artizanat "I Made This" - Editia Elefant a luat sfarsit. A fost frumos, dar prea scurt. Weekendul a trecut atat de repede! 

Nova Casa Design ne-a deschis bratele si ne-a primit cu caldura. Un locsor cochet, cald si cu arome vintage, cu peretii acoperiti de tablouri si cu muzica buna in surdina. Nova Casa Design a fost casa handmade-ului aradean pentru doua zile. Ati putut admira tablouri in tehnica servetelului, articole de imbracaminte unicat, brose, bentite, posete si genti colorate, coliere, inele, bratari, cercei, aranjamente florale, decoratiuni pe piatra, toate lucrate cu pasiune de catre designerii prezenti la expozitie.

Multumesc celor care au fost alaturi de noi si nu uitati: Ne vedem in weekend la Armonia Center pentru cea de-a doua etapa a festivalului. Va asteapta si o intrecere a tinerelor formatii de muzica precum si alte surprize.

In continuare, cateva fotografii:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.