Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

marți, 1 noiembrie 2011

Castigatorii concursului aniversar FB Ronnie - Handmade

Dupa cum stiti, concursul aniversar FB Ronnie - Handmade s-a incheiat. Mi-as fi dorit o participare mai larga dar...asta e, poate data viitoare e cu noroc. Stilul Steampunk e unul nu neaparat dificil, insa indraznet, atat pentru cei care confectioneaza accesoriile cat si pentru cei care le poarta. Poate la noi inca nu a intrat indrazneala afisata in afara. Simt insa nevoia de a populariza acest stil si pe meleagurile noastre si, cine stie, la urmatoarea aniversare vom avea mai multi participanti.
Premiile le-ati vazut deja, asadar e randul sa cunoastem castigatorii:

Premiul pentru cea mai votata creatie: Setul Indiana (format din bratara pe doua siruri si cercei) merge la Camelia Bretan (Camelia Handmade) cu medalionul steampunk din fimo si mecanism de ceas. Medalionul Cameliei a adunat pe Facebook, la Albumul concursului 5 voturi.

Premiul pentru cea mai norocoasa creatie, aleasa cu random number generator: Setul Sun Star (format din cercei si colier) merge la:

1. Colier Adela Petcu
2. Bratara Adela Petcu
3. Cercei Ana Zaporojan
4. Bratara Ana Zaporojan
5. Colier Copilarim
6. Colier Camelia Bretan
7. Medalion Camelia Bretan
8. Cercei Ana Zaporojan




Castigator este numarul 1 - Colierul Adelei Petcu.


Iar premiul surpriza (care va ramane surpriza pana ajunge la castigator) merge la... Ne folosim din nou de Random.org. Am avut 12 votanti (in afara de Stefan, care a votat dar nu intra la tragerea la sorti):

1. Ana Zaporojan
2. Adela Petcu
3. Monika Kozmos
4. Loredana Munteanu
5. Sorina Bolundut
6. Ramona Moldovan
7. Sorina Bretan
8. Panseluta Topor
9. Floare B Elena
10. Camelia Chisulescu
11. Ars Fotografica
12. Getik Georgika



Castigator este numarul 8 - Panseluta Topor.

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor. Multumesc pentru participare si multumesc pentru voturi.

Si acum, destainuire: Nu am votat, pentru a nu influenta alegerea celorlalti. Daca as fi facut-o as fi votat colierul sau bratara Adelei Petcu. In viziunea mea, aceste doua creatii sunt cele mai steampunk dintre cele prezente in concurs. Mi-ar fi fost greu sa aleg totusi care dintre cele doua creatii primeste votul meu, intrucat ambele sunt absolut superbe. Randomul a facut insa partea mea de vot, alegand colierul Adelei. Chiar mi-as fi dorit sa castige.

Mi-au placut foarte mult si creatiile Cameliei Bretan, care a surprins bine stilul steampunk prin accesoriile metalice folosite: ceasuri, cheite, arcuri, suruburi etc.

Mi-au placut, de asemenea, si creatiile Anei. Nu mi-au placut neaparat culorile folosite. Desi si steampunkul este colorat, eu prefer creatiile usor dark. Ale Anei au fost pline de culoare dar si de imaginatie, mai ales prin folosirea elementelor ca panza de paianjen, coronitele, fluturasii si mecanismele de ceasuri.

In final, mi-a placut si colierul inscris de Rux (Copilarim). Culorile folosite sunt ok, colierul e frumos, insa fotografia e facuta putin pe fuga si nu pune in valoare creatia.

3 comentarii:

copilarim spunea...

Felicitari tuturor:)
Ma bucur foarte mult ca ti-a placut!:P Stiu ca poza e groaznica (am o reala problema cu becurile astea chioare.. trebuie sa gasesc o solutie neaparat!).. Am facut insa cateva la lumina zilei. Chiar sa ma uit sa vad daca au iesit ok si updatez articolul.. ;)). Bine ca mi-ai reamintit:D

Camelia Handmade spunea...

Sunt sigura ca va prinde si la noi stilul Steampunk; Trebuie sa il promovam

FB Ronnie spunea...

Rux, eu am descoperit ca cele mai frumoase fotografii ies pe fond alb (o hartie A3) la lumina naturala (pe balcon).

Camelia, sunt sigura ca va prinde si la noi. Suntem deja cativa care promovam steampunkul.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.