Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

vineri, 23 septembrie 2011

Luna surprizelor la aniversarea FB Ronnie - Handmade

FB Ronnie - Handmade implineste 1 an! 


Mai precis pe 23 Octombrie anul curent. Astazi fiind 23 Septembrie deschid luna surprizelor si premiilor FB Ronnie - Handmade. Vi se pregateste un concurs, articole, tutoriale si multe alte surprize.

Prima surpriza este aceasta: Fiecare vizitator al blogului, care lasa un comentariu la acest post va intra automat in tragerea la sorti pentru un premiu. Premiul consta intr-un set de bijuterii lucrate manual, marca FB Ronnie sau Camell WireWorks. Aveti timp exact o luna de zile sa lasati un comentariu mai jos. Castigatorul va fi anuntat pe blog.

In plus, zilele care urmeaza am sa afisez detaliile concursului aniversar. De fapt, concursul are doua parti: una adresata clientilor si vizitatorilor care nu se ocupa de handmade si una dedicata colegilor creatori de margelute sau alte obiecte lucrate manual. Premiile constau in produse marca FB Ronnie sau Camell WireWorks si probabil si in accesorii si materiale pentru margelit.

Va doresc succes si va astept sa sarbatorim impreuna aniversarea FB Ronnie - Handmade.

25 comentarii:

Atelier Iren spunea...

La multi ani si la multe creatii frumoase! Si mult succes,mai ales! ;)

Mihaela Chirtes spunea...

La multi ani si la cat mai multa inspiratie !!! Ai un stil unic & inedit... multe multe postari iti urez !! :D

Anonim spunea...

La cat mai multa "coloreala" vesela si creativa, intr-un ritm cel putin la fel de Steampunk si jucaus totodata! :)
La cati mai multi cercei, bratari, coliere care sa ne taie respiratia cand le vizualizam si sa ne incante cand le purtam! MARINA BORTOS

emma' s treasures spunea...

ce pot sa spun decat ca oamenii care au maini de aur au si un suflet pe masura.succes si sa nu te superi daca ma inspir uneori de la tine!

Florentina spunea...

La multi ani !!!!!!!!!

Adelina spunea...

La multi multi anii inainte cu cat mai multa inspiratie si multa rabdare pentru ca ma gandesc ca ii ceva absolut necesar pentru confectionarea lor !!Mult succes in continuare!!

Unknown spunea...

La multi ani! :*:*:*:*

dia spunea...

la multi ani si la cat mai multe aniversari memorabile!

Andra Marasteanu spunea...

La multi ani FB Ronnie Handmade!!
Tot ceea ce faci este super, imi place stilul tau si sper sa iti las un comment de "la multi ani!" si peste 5-10-20 de ani hihihhi

Pupici!!

FB Ronnie spunea...

Multumim pentru cuvintele frumoase. Sigur vom sarbatori impreuna 5-10-20 de ani de FB Ronnie - Handmade.
:-))))

Agoia spunea...

Va doresc din suflet multi ani de creatie de acum in continuare, am urmarit evolutia voastra de pe la inceputul anului si pana acum, pot sa va felicit, se vede cum ati evoluat, ati creat un stil al vostru, putini reusesc asta, majoritatea ciopiaza din pacate.
>:)<

cutiutacubijuterii spunea...

LA multi ani draga mea, faci niste lucruri minunate, imi place ideea ta de aniversare

copilarim spunea...

La multi ani, la multi ani frumosi plin de creativitate si bucurie:*!!!

Rux

Ana spunea...

Bucurii la superlativ!!!

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Enchainted spunea...

La Mulţi Ani, FB Ronnie!!! Blogul tău să crească peste ani şi să ne încânţi mereu cu bijuteriile tale interesabte şi atât de originale!! Mult succes şi mult spor!!

Dana Adeana spunea...

La multe idei, tutoriale, targuri, clienti si timp sa faci tot ce iti propui!

Ars Fotografica spunea...

LA MULTI ANI!Si la cat mai multe bijuterii superbe marca "FB Ronnie Handmade"!Admir originalitatea lor, sunt fantastice!Sunt deja pe wish list-ul meu!:)

dia spunea...

la multi ani si chiar mi-as dori sa vad pe tarabe o carte-ghid pt toti incepatorii, cunoscatorii sau doritorii sa afle tainele acestei lumi minunate!
P.S. si eu am dat drumul unui concurs, daca te intereseaza, desi nu e in stil steampunk

Kezi Made spunea...

LMA!

Camelia Handmade spunea...

La multi ani! Am gasit pe CDB articolele despre stilul Steampunk si pot sa zic ca m-au impresionat :) Felicitari atat pentru articole cat si pentru bijuteriile minunate!

FB Ronnie spunea...

Multumesc frumos pentru toate urarile si sper ca si de acum inainte sa fiti alaturi de FB Ronnie - Handmade.

irina bogdescu spunea...

Sa incepem cu urarile de bine,si La multi multi ani! Sa va dea Dumnezeu sanatate, pentru ca imaginatie si talent aveti din plin. Nu va cunosc, si am vazut doar cateva creatii, dar e lesne de inteles ca sunteti pasionata de ceea ce faceti,activa, energica si zambitoare! felicitari!va admir!

Cora spunea...

De la mai multi ani nimic, un articol, post, concurs, cadou ceva...., :))

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.